Шашковий турнір

За багаторічною традицією у  нашому закладі з дотриманням протиепідемічних вимог відбувся щорічний весняний шашковий турнір, що викликав неабияку  активність  малечі. В середніх і  старших групах пройшли відбіркові змагання, за результатами яких було визначено учасників турніру. У першості взяли участь 16 вихованців  закладу. Із серйозним, відповідальним підходом змагалися маленькі гравці, виборюючи перемогу.   Грали за швейцарською системою. Більшість учасників змагань із великим задоволенням відвідує шахово-шашковий гурток, що веде   на базі  нашого закладу досвідчений тренер із Будинку дитячої та юнацької творчості Анатолій Арсентійович Карчевський, який  і забезпечував суддівство змагань.

Переможцями в шашковому турнірі стали:

–   Золотоверха Анастасія, Одородько Владислав (І місце);

 – Гребеніченко Поліна, Яценко Андрій, Оверченко Давід (ІІ місце);

– Бердник Дарина, Кучер Софія, Хоменко Ліза, Луценко Софія, Харкавенко Даша, Демків Даша, Гладкий Артем, Грицай Артем, Озірський Андрій, Возний Азарій, Ситник Андрій та Діма, Сердюк Андрій (ІІІ місце).

У ролі суддів  вкотре  виступили колишні вихованці нашого закладу, які  за останні роки досягли  значних  успіхів у грі в шахи:  Безсонна Поліна –  шестиразова чемпіонка області із шахів, дворазова призерка чемпіонату України, неодноразово займала перші місця  у Всеукраїнських турнірах із шахів, чемпіонка  м. Києва серед дітей до 10 років у 2017 р.,  призер міжнародного шахового  фестивалю;  Яненко Денис –  чемпіон  міських і обласних (у 2019 р.)  змагань із шахів;  Федун Валерія – неодноразова призерка  обласних чемпіонатів  із шахів, чемпіонка обласних змагань із шахів у  2018 р.; Яценко Артем – активний учасник та переможець міських змагань із шашок і шахів у 2019 р. Нам дуже приємно, що  наші  випускники   досягають таких високих результатів і не забувають про рідний садочок.

Грамоти переможцям турніру урочисто вручили директор закладу Коваленко А. С. та тренер Карчевський А. А.

Такі змагання є гарним стимулом для розвитку інтелектуальних видів спорту серед наймолодших смілян, сприяють вихованню у них вольових якостей та пізнавальних здібностей. Педагоги і надалі,  співпрацюючи  з тренером А.Карчевським,  будуть приділяти багато уваги інтелектуальному розвитку наших дітей завдяки  гри у шашки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *