День відкритих дверей

Відомо усім, що чим прозорішою є діяльність закладу освіти, тим більше довіри він викликає у батьків. 29 лютого 2024 року у День відкритих дверей батьків майбутніх вихованців гостинно зустрів наш заклад.
Завідувач Алла Коваленко розповіла присутнім про традиції, досягнення закладу, презентувала напрямки його діяльності, ознайомила із Статутом, правами і обов’язками учасників освітнього процесу. Для гостей, що завітали, було проведено екскурсію закладом.
У цей день батьки зустрілися із вихователем – методистом Аліною Гурською, практичним психологом Оленою Коваленко, які ознайомили їх із особливостями адаптаційного періоду малят, організацією режимних моментів у групах раннього віку. Працівники груп організували ознайомлення батьків з умовами, змістом освітнього процесу, життєдіяльністю дітей у закладі, стимулювали батьків до співпраці.
Завдяки проведеним заходам Дня відкритих дверей батьки отримали необхідну інформацію щодо підготовки дітей до вступу у заклад, розвитку дітей раннього віку у закладі і родині, мали змогу відчути психологічний мікроклімат у групах.
Під час підведення підсумків Дня відкритих дверей батьки дітей, обмінюючись думками, висловили вдячність за створені умови для перебування дітей, облаштування ігрового, предметно-розвивального середовища, належну турботу працівників про здоров’я та безпеку дітей під час військового стану. Захід завершився, однак двері «Чипполіно» завжди привітно відчинені, а дитячий гомін запрошує всіх бажаючих потрапити у теплу родинну атмосферу закладу!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *