Зустріч малят з співробітники відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Черкаського районного управління ГУ ДСНС

В рамках проведення Тижня знань з безпеки життєдіяльності у квітні 2024 року було організовано зустріч малят з співробітники відділу запобігання надзвичайним ситуаціям Черкаського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області. Співробітники були дуже задоволені, що малюки знають номер виклику пожежної охорони та що таке вогнегасник. Головним у профілактиці пожеж вони вважають агітацію та практичні заняття, які краще відкладаються у пам’яті, ніж теорія. За статистикою, понад 80% пожеж пов’язано з необережним ставленням людини до вогню. Аби запобігти пожежам і дорослі, і діти повинні знати й дотримуватися правил поводження з вогнем у побуті.
Пожежна машина разом з рятувальниками прибула на територію дошкільного закладу. Велика, потужна, яскраво-червона машина була у центрі уваги дошкільнят протягом години.
Пожежники продемонстрували спорядження, дали малятам відчути себе справжніми пожежниками і навіть дозволили побувати всім бажаючим всередині автомобіля, а таких було чимало!
На прохання малят пролунала вже знайома всім сирена пожежної машини.
Приїхали співробітники не з пустими руками, а з подарунками: іграми, книжечками та пам’ятками, які вручили завідувачу закладу Коваленко Аллі Сергіївні.
Безпека дітей – це першочергове завдання нашого закладу, оскільки наш заклад є опорним з питань ЦЗ та БЖД у місті. Такі практичні знання допоможуть запобігти лиху, зберегти своє або врятувати чиєсь життя.
Колектив ДНЗ №23 “Чипполіно” висловлює щиру подяку начальнику Черкаського районного управління ГУ ДСНС України у Черкаській області, співробітникам ДСНС за вмілу і швидку організацію зустрічі з дітками, за високий професійний рівень у розкритті основних питань пожежної безпеки. Бажаємо їм життєвої енергії, незборимої волі й стійкості духу, витримки і мужності у справі служіння народу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *