Всесвітній день охорони праці

28 квітня в Україні та більше, ніж у ста країнах світу відзначають Всесвітній день охорони праці. Його девіз – «Вплив зміни клімату на безпеку та гігієну праці». У найскладніший для країни час, цей день набуває особливого значення та звертає додаткову увагу на те, що забезпечення безпечної та здорової праці в умовах зміни клімату – це важливе завдання, яке потребує спільних зусиль.
В дошкільному навчальному закладі №23 проведено тиждень охорони праці з 22.04.2024 по 26.04.2024.

Мета проведення – формування свідомої позиції спрямованої на підвищення обізнаності учасни­ків освітнього процесу щодо впливу зміни клімату на умови праці та стан здоров’я, комплексне розв’язання питань забезпечення безпечних умов навчання і праці учасни­ків освітнього процесу та активізація діяльності з питань охорони праці та безпеки життєдіяльності.

У рамках тижня було проведено: інструктивні заняття з педагогічними працівниками; огляд структурних підрозділів щодо дотримання правил охорони праці; оновлення куточків та стендів, присвячених всесвітньому Дню охорони праці; семінар-практикум з педагогами «Охорона праці – правила, обов’язкові для кожного!»; бесіди з дітьми «Безпека понад усе!»; сюжетно-рольові ігри з вихованцями «Безпека на будівництві»; конкурс плакатів серед педагогів «Охорона праці – запорука життя!»; конкурс малюнку «Охорона праці очима дітей» тощо.

Безпечне та здорове робоче середовище — основний принцип і основне право у світі праці!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *