Міжнародний день дружби

Навряд чи хтось може сказати, що йому легко прожити без дружби. І справді, як важливо, коли в радості чи в горі поряд є той, хто зможе тебе підтримати. І як важливо, коли перші зародки справжньої міцної дружби зароджуються вже в дошкільні роки. А підтримати прагнення вихованців дружити можуть яскраві дійства, свята та розваги, які проводяться в дитячому садочку. Ось і у дошкільному навчальному закладі № 23 “Чипполіно” відзначили Міжнародний день дружби.
В цей день в закладі пройшли яскраві дійства, розваги, естафети, конкурси, які дали змогу об’єднати дітей, висловити побажання для друзів, проявити свої найкращі дружні почуття, довести, що з другом весело не лише грати разом, а й працювати, виконувати різноманітні завдання. Упродовж дня лунали гарні, теплі побажання, обіймашки, відбулися тематичні бесіди в старших групах «Дружба й братство-найбільше багатство», конкурс робіт «Міжнародний день дружби». Вихователі разом з дітьми згадали прислів’я та приказки про дружбу. Цікаво пройшов диспут старших дошкільників за темою “Що таке дружба?”‘, в ході якого діти з радістю розповідали про своїх друзів, з інтересом розглядали фото.
Малята були в захопленні від проведеного дня, бо що є кращим, чим грати, танцювати, дарувати один одному побажання, обійми, посмішки та мріяти у великому колі друзів. І разом всі вирішили, що такі дні повинні бути щодня. У дружби не буває вихідних. І краще не говорити про дружбу, а просто дружити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *